Menu
Obec Bačkov
ObecBačkov
S čím Vám môžeme pomôcť ?
rozšírené vyhľadávanie

Detail zmluvy Zmluva o spracúvaní osobných údajov medzi prevádzk

Číslo zmluvy:
Zmluva o spracúvaní osobných údajov medzi prevádzk
Názov:
Zmluva o spracúvaní osobných údajov medzi prevádzkovateľom a sprostredkovateľom
Predmet zmluvy:
Predmetom tejto zmluvy je úprava vzájomných práv a povinností zmluvných strán pri spracovávaní a zabezpečovaní ochrany osobných údajov v súlade príslušnými ustanoveniami podľa čl. 28 nariadenia EÚ č. 679/2016 a Z. č. 18/2018 Z. z.
Cena:
Neuvedené
1. Zmluvná strana:
obec Bačkov 1
IČO:
00331287
DIČ:
2020506444
Adresa:
Hlavná ulica 200/77
Telefón:
0566783451
E-mail:
referentka@obecbackov.sk
2. Zmluvná strana:
KOMENSKY, s.r.o.
IČO:
43 908 977
DIČ:
2022530785
Adresa:
Park Mládeže 1/360, 040 01 Košice
Meno podpisujúcej osoby:
Jozef Nemčík
Funkcia podpisujúcej osoby:
starosta obce
Dátum zverejnenia:
30. 8. 2023
Dátum účinnosti zmluvy:
30. 8. 2023
Dátum uzatvorenia/udelenia súhlasu s uzatvorením zmluvy:
30. 8. 2023
Platnosť zmluvy do:
Neuvedené
Zmluvu o spracúvaní osobných údajov sprostredkovateľom.pdf
Typ súboru: PDF dokument, Velkosť: 266,28 kB

Samospráva

Voľby do EP 2024

Voľby do ĚÚ banner

Mobilná aplikácia

 

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu na svojich inteligentných telefónoch. Využívajte našu novú mobilnú aplikáciu - V OBRAZE.

Voľne k stiahnutiu:

Google play

App store

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Napíšte nám

logo

Sviatok a výročie

Meniny má Oľga, Apolinár, Libérius, Libor, Liborius, Apolinára, Libora

Pranostiky

Pranostika na akt. mesiac

Chladný júl celé leto ochladí.

Východ a západ slnka

Slnko vychádza:4:54

Slnko zapadá:20:25

  •  
    1. písomná zmienka 1320
  •  
    Počet obyvateľov 724
  •  
    ZŠ a MŠ
  •  
    Obecné múzeum
  •  
    Klub dôchodcov
  •  
    Gréckokatolícky chrám
  •  
    Rímskokatolícky kostol
  •  
    Hrad Purušťan
  •  
    Dedinská zvonica
  •  
    Vypálená dedina